Author Topic: find dialog finds NOTHING!  (Read 1401 times)

sirglasgow

  • Community Member
  • Posts: 11
  • Hero Points: 1
find dialog finds NOTHING!
« on: August 26, 2014, 06:28:19 pm »
If I attempt to find text that I know exists in my project, none of the following options finds it:

Search - Find...
Search - Find in Files...
Ctrl-F

If I revert back to Slickedit 2013, everything works great.

right clicking on a symbol, and choosing Quick Search works just fine, but don't know what I need to do to get find working.  Do I need to rebuild my project?


sirglasgow

  • Community Member
  • Posts: 11
  • Hero Points: 1
Re: find dialog finds NOTHING!
« Reply #1 on: August 26, 2014, 06:49:42 pm »
FYI...

SlickEdit 2014 (v19.0.0.4 64-bit)
Build Date: August 20, 2014
Emulation: CUA
OS: Linux
OS Version: US DoD WARNING BANNER  <----What is this!!!!!!
Kernel Level: 2.6.32-358.2.1.el6.x86_64
Build Version: #1 SMP Wed Feb 20 12:17:37 EST 2013
Processor Architecture: x86_64
XServer Vendor: Red Hat, Inc.
Memory: 39% Load, 12049MB/30436MB Virtual
Shell Info: <MyPath>/SlickEdit2014/bin/secsh -i
Screen Size 1600 x 1200, 1600 x 1200
Project Type: Gnuc
Language: .h(C/C++)

The actual OS Version is: Red Hat Enterprise Linux Workstation release 6.4 (Santiago)
That is from /etc/redhat-release.  Not sure where Slickedit got its value for that item.


Dan

  • SlickEdit Team Member
  • Senior Community Member
  • *
  • Posts: 2343
  • Hero Points: 129
Re: find dialog finds NOTHING!
« Reply #2 on: August 26, 2014, 06:55:08 pm »
Did you turn on a color to search for?  Look just below the Color... button.

sirglasgow

  • Community Member
  • Posts: 11
  • Hero Points: 1
Re: find dialog finds NOTHING!
« Reply #3 on: August 26, 2014, 07:15:39 pm »
Something changed there, but that's a button I have never used.  When I clicked on it I noticed that some of the elements had gray checks and others had black checks.  None were unchecked.

Apparently that was the issue, because when I set them all to gray, everything works and it says "Colors: None".  I don't remember what the setting was before I clicked on the Color... but the None had something in it's place.

What is the default...all gray?

Also, I have to expand the height of the Find and Replace dialog box to see the Find and Stop buttons.  There is still something wrong with that window.

Thanks,
Steve


Dan

  • SlickEdit Team Member
  • Senior Community Member
  • *
  • Posts: 2343
  • Hero Points: 129
Re: find dialog finds NOTHING!
« Reply #4 on: August 26, 2014, 07:17:33 pm »
Yes, the default is all gray.

The size issue will be fixed for the next beta.