Author Topic: Beta6: Execute batch macro  (Read 882 times)

ExtremeXS

  • Senior Community Member
  • Posts: 108
  • Hero Points: 6
Beta6: Execute batch macro
« on: October 14, 2014, 12:45:23 pm »
I'm trying to run my default bindings batch macro on the Mac.  I keep it in the macros folder, is the user library/Application Support folder.

1. Drag and Drop the macro file to Slick Edit
2. Press Escape
3. Type the name of the batch macro, without the .e extension and press return
4. Command line responds 'Unknown Command'

I've also tried with the pwd set to the macros folder to no avail, it seems that SlickEdit is no longer trying to look for batch macros, or supporting ones loaded into buffers like V18.x.x.

Cheers,
Mark

Clark

  • Moderator
  • Senior Community Member
  • *
  • Posts: 4478
  • Hero Points: 342
Re: Beta6: Execute batch macro
« Reply #1 on: October 14, 2014, 10:23:30 pm »
Must do:

xcom "file name.e"

ExtremeXS

  • Senior Community Member
  • Posts: 108
  • Hero Points: 6
Re: Beta6: Execute batch macro
« Reply #2 on: October 14, 2014, 10:49:11 pm »
Thanks Clark, will give that a go - is this a new command for V19?

Cheers,
Mark

hs2

  • Senior Community Member
  • Posts: 2733
  • Hero Points: 285
Re: Beta6: Execute batch macro
« Reply #3 on: October 15, 2014, 06:12:28 am »
xcom was always there - maybe from the very beginning..
HS2

ExtremeXS

  • Senior Community Member
  • Posts: 108
  • Hero Points: 6
Re: Beta6: Execute batch macro
« Reply #4 on: October 15, 2014, 09:59:20 am »
Thanks HS2, never ever noticed that one before!  Probably mostly because in previous versions it just happened to work without.

At least that's solved :)