Author Topic: title_change.e doesn't work in SE 2007?  (Read 6177 times)

Phil Barila

  • Senior Community Member
  • Posts: 742
  • Hero Points: 61
title_change.e doesn't work in SE 2007?
« on: March 13, 2007, 09:51:18 pm »
Perhaps I'm missing something obvious, like a config setting that will do what title_change.e does, but I've been unable to alter the SE 2007 title bar text at all.  Is it expected to work with SE 2007?
I really like the way the title_change.e shows what I want to know, although it wouldn't hurt to have the full path of either the workspace or the buffer visible.  The current default of showing me the filename, sans path, followed by the fully qualified filename is a bit redundant.  I don't care if it comes by way of title_change.e, or some other way, but I would really like to alter the SE title bar.  Anyone know how?

hs2

  • Senior Community Member
  • Posts: 2737
  • Hero Points: 288
Re: title_change.e doesn't work in SE 2007?
« Reply #1 on: March 14, 2007, 12:12:55 am »
@Phil: There was already a related SE2007beta thread:
http://community.slickedit.com/index.php?topic=886.msg4423#msg4423

HS2

hs2

  • Senior Community Member
  • Posts: 2737
  • Hero Points: 288
Re: title_change.e doesn't work in SE 2007?
« Reply #2 on: March 14, 2007, 03:00:38 pm »
@Slickteam:

_default_option(VSOPTION_APPLICATION_CAPTION_FLAGS,3);
is almost fine, but I'd prefer to omit the filename in the resulting 'workspace - project - filename - fullfilename' caption. Is this possible ?

Thanks,

HS2

Phil Barila

  • Senior Community Member
  • Posts: 742
  • Hero Points: 61
Re: title_change.e doesn't work in SE 2007?
« Reply #3 on: March 14, 2007, 03:09:46 pm »
HS2, you beat me to it.  I'd like to have the same control that v11 had.  I'm happy to wait for a point release.  I just don't like this particular regression, especially since that particular bit of code didn't seem to be broken...

hs2

  • Senior Community Member
  • Posts: 2737
  • Hero Points: 288
Re: title_change.e doesn't work in SE 2007?
« Reply #4 on: March 14, 2007, 03:33:52 pm »
Sorry Phil - didn't read your post carefully enough. You already mentioned the redundant part of the caption. I thought you also want to see your curr. workspace/project.
Don't laugh at me - but the most irritating thing is the visible redraw of the title when the <STAR> is added at both (full)filename parts. It's ok, if the <STAR> is just appended on the fullfilename as it was working for me using good old v11 ;)

HS2

Clark

  • SlickEdit Team Member
  • Senior Community Member
  • *
  • Posts: 4691
  • Hero Points: 379
Re: title_change.e doesn't work in SE 2007?
« Reply #5 on: March 16, 2007, 05:07:59 pm »
It wouldn't be hard to add an options for showing filewithpath or filenopath.  Would that make everyone happy?  By option, I mean one set with a small Slick-C macro the same way the workspace and project are.

Clark

hs2

  • Senior Community Member
  • Posts: 2737
  • Hero Points: 288
Re: title_change.e doesn't work in SE 2007?
« Reply #6 on: March 17, 2007, 08:50:28 pm »
Sounds good - would be ok for me ! Please provide a hotfix or post sth. here that I can get rid of the filenopath...
Any chance to add one more option to display the curr. build config 'Release/Debug' ?

HS2

Clark

  • SlickEdit Team Member
  • Senior Community Member
  • *
  • Posts: 4691
  • Hero Points: 379
Re: title_change.e doesn't work in SE 2007?
« Reply #7 on: March 21, 2007, 01:39:44 pm »
This can't be a hot fix because the change will be in vsapi.dll.  I hear you about displaying the config.  This is a hard change so I can't promise it right now.  I would like to see it in there too.  The first step requires us to rely on a Slick-C macro variable which always accurately reflects the current config.  Once we have this and have absolutely not broken anything, then the rest is easy.

Clark

hs2

  • Senior Community Member
  • Posts: 2737
  • Hero Points: 288
Re: title_change.e doesn't work in SE 2007?
« Reply #8 on: March 21, 2007, 01:47:03 pm »
Good news Clark !
IMO displaying the curr. config in the title is much better than adding an add. combo box or sth. to the GUI.

Thanks a lot,

HS2

Phil Barila

  • Senior Community Member
  • Posts: 742
  • Hero Points: 61
Re: title_change.e doesn't work in SE 2007?
« Reply #9 on: March 21, 2007, 04:34:32 pm »
Let me add my voice to HS2's in saying that I would much rather you make the title display more helpful than adding new features.  Thanks!

hs2

  • Senior Community Member
  • Posts: 2737
  • Hero Points: 288
Re: title_change.e doesn't work in SE 2007?
« Reply #10 on: March 21, 2007, 04:57:29 pm »
Hmm - to avoid any misunderstanding:
I'd prefer the 'config' information just displayed in the title instead adding an add. combobox for displaying/switching the 'config'. Maybe my prev. post was a bit unspecific...
But of course in general I'm also not a fan of zillions of fancy features slowing down everthing or decreasing stability ;)

HS2