Author Topic: "Path not found" when loading macros  (Read 1196 times)

flethuseo

  • Senior Community Member
  • Posts: 175
  • Hero Points: 2
"Path not found" when loading macros
« on: May 26, 2015, 12:50:52 am »
I am trying to load a batch-macro with load commands. The file structure looks like this:

- load_modules.e
- align_chars
  - alignchars.e
- escape_string
  - string_paste.e

load_modules.e is in the current directory and then alignchars.e is in the align-chars
directory which is at the same level as load_modules.e

When I try to load the bach macro I get this error:
"Path not found"

   
Code: [Select]
        #pragma option(strict, on)
        #include "slick.sh"

        /**
         * Load emulations and commands.
         * Slick-C batch macro.
         */
        defmain() {
          load("align_chars\\alignchars.e");
          load("escape_string\\string_paste.e");

          return 0;
        }
   
« Last Edit: May 26, 2015, 12:53:32 am by flethuseo »

flethuseo

  • Senior Community Member
  • Posts: 175
  • Hero Points: 2
Re: "Path not found" when loading macros
« Reply #1 on: December 25, 2015, 06:14:49 am »
I don't know if I'm the only one for whom this doesn't work. Anyhow I found a note on the best practices document and it states that I need to set VSLICKPATH. I set it to the directory where my load_modules.e macro is, and still NO LUCK!

Clark

  • SlickEdit Team Member
  • Senior Community Member
  • *
  • Posts: 4084
  • Hero Points: 277
Re: "Path not found" when loading macros
« Reply #2 on: March 01, 2016, 02:49:43 am »
Relative paths don't appear to work with load(). Try something like the following:

load(get_env('VSROOT')'macros/allignchars.e');