Author Topic: V20: User Defined Error Parsing not working  (Read 823 times)

warnerrs

  • Senior Community Member
  • Posts: 115
  • Hero Points: 4
V20: User Defined Error Parsing not working
« on: November 11, 2015, 05:23:35 pm »
The following pattern and example work just fine in the error parsing Edit Expression dialog when I click Validate, but no messages are extracted from the build window.

Code: [Select]
^Error-\[?+\](:b)@{#3:?@}\n{#0:p},:b{#1:i}
Code: [Select]
       sender_cov_bind
       system

Error-[SV-UIP] Unconnected interface port
/rtl/common/ahb_matrix.sv, 43
"ahb_mstr_0_if"
  The port 'ahb_mstr_0_if' of top-level module 'ahb_matrix' whose type is
  interface 'ahb_lt_if' is left unconnected. It is illegal to leave the
  interface ports unconnected.
  Please make sure that all the interface ports are connected.


Error-[SV-UIP] Unconnected interface port
/rtl/common/ahb_matrix.sv, 44
"ahb_mstr_1_if"
  The port 'ahb_mstr_1_if' of top-level module 'ahb_matrix' whose type is
  interface 'ahb_lt_if' is left unconnected. It is illegal to leave the
  interface ports unconnected.
  Please make sure that all the interface ports are connected.

Clark

  • SlickEdit Team Member
  • Senior Community Member
  • *
  • Posts: 3954
  • Hero Points: 256
Re: V20: User Defined Error Parsing not working
« Reply #1 on: November 11, 2015, 11:01:29 pm »
The regex you posted isn't valid.

{#3:?@} isn't valid. I think you wanted {#3?@}

warnerrs

  • Senior Community Member
  • Posts: 115
  • Hero Points: 4
Re: V20: User Defined Error Parsing not working
« Reply #2 on: November 13, 2015, 04:06:05 pm »
Yes that is what I wanted, but it still doesn't work. I've attached screen caps of my settings. "VCS Error 4" is the pattern that should be getting matched.

Clark

  • SlickEdit Team Member
  • Senior Community Member
  • *
  • Posts: 3954
  • Hero Points: 256
Re: V20: User Defined Error Parsing not working
« Reply #3 on: November 13, 2015, 11:43:48 pm »
Try moving it to the top of the list.

warnerrs

  • Senior Community Member
  • Posts: 115
  • Hero Points: 4
Re: V20: User Defined Error Parsing not working
« Reply #4 on: November 16, 2015, 10:00:36 pm »
Had to delete my ~/.slickedit folder, but got it working.