Author Topic: B2: language formatting changed  (Read 1269 times)

jnairb

  • Senior Community Member
  • Posts: 224
  • Hero Points: 11
B2: language formatting changed
« on: August 02, 2016, 02:58:18 pm »
In my VS 20.0.3 C/C++ Formatting options, under Statements, if/for/switch/etc, the option "Pad inside parenthesis" is selected and set to Off. My VS 21 config for this same option (migrated from this 20.0.3 config), has each of these selected and set to On.

I'm not yet sure if there have been any other formatting config changes.

Running Windows 7 x64.

jnairb

  • Senior Community Member
  • Posts: 224
  • Hero Points: 11
Re: B2: language formatting changed
« Reply #1 on: August 02, 2016, 03:06:07 pm »
I actually have two formatting profiles that I've been switching between lately. The change to the "Pad inside parenthesis" only occurred with one of the profiles. Both (on 20.0.3) have it set to Off. On 21, I fixed all the settings for one I was currently using, then switched to the other thinking I'd need to fix it too, but it was OK.

Clark

  • SlickEdit Team Member
  • Senior Community Member
  • *
  • Posts: 5177
  • Hero Points: 428
Re: B2: language formatting changed
« Reply #2 on: August 02, 2016, 03:10:53 pm »
I am seeing a bug but I want to make sure all config upgrade bugs are squashed.

Please zip up your 2.0.3 directory and upload it. We don't need your vsdelta, tagfiles, or autosave directories.

To upload: Go to http://support.slickedit.com. Use 13633 (this topic id) for the case id.

Once it is uploaded, post here to let me know.

Thanks

jnairb

  • Senior Community Member
  • Posts: 224
  • Hero Points: 11
Re: B2: language formatting changed
« Reply #3 on: August 02, 2016, 03:23:59 pm »
Uploaded vs20-config.zip under 13633.
My IoComm formatting profile is the one I found modified. The Jongekryg formatting profile was OK (as far as I know).

Clark

  • SlickEdit Team Member
  • Senior Community Member
  • *
  • Posts: 5177
  • Hero Points: 428
Re: B2: language formatting changed
« Reply #4 on: August 02, 2016, 11:30:04 pm »
Fixed for beta 3. Thanks for your help!