Author Topic: 'Symbol Props' toolbar size is not restored properly  (Read 3245 times)

hs2

  • Senior Community Member
  • Posts: 2740
  • Hero Points: 288
'Symbol Props' toolbar size is not restored properly
« on: April 03, 2007, 07:30:40 pm »
@SlickTeam:

I noticed an issue with restoring the proper size of the 'Symbol Props' toolbar when switching on 'Auto hide' of the 'lower' toolbar group and switching it off later on. The size of 'Symbol Props' toolbar is increased everytime I do that.
IIRC this happend also in v11.

HS2

hs2

  • Senior Community Member
  • Posts: 2740
  • Hero Points: 288
Re: 'Symbol Props' toolbar size is not restored properly
« Reply #1 on: May 02, 2007, 01:09:28 pm »
@SlickTeam: After applying the latest hotfixes (30.04.2007) this problem is still there.
Do you confirm this (minor) issue ?

HS2

Rodney

  • SlickEdit Team Member
  • Senior Community Member
  • *
  • Posts: 745
  • Hero Points: 47
Re: 'Symbol Props' toolbar size is not restored properly
« Reply #2 on: May 02, 2007, 03:01:23 pm »
I cannot reproduce this issue. I used a 12.0 product that had all hotfixes applied (just like you). It looks like you have the Symbol Properties tool window docked on the left side below the Defs/Class/Symbols/Projects tabgroup (also docked on the left). Looks like another tabgroup with at least Find Symbol/References is docked at the bottom. From your partial screen shots I have tried to reproduce the scenario faithfully, but cannot. Support needs something they can reproduce, so here is what I suggest:

1. Reset your toolbar layout (run 'tbResetAll' from the SE command line).
2. Dock Symbol Properties tool window on left, below Project/Defs/Class/Symbols/Open.
3. Attempt to reproduce the problem using minimal changes to layout at first (resize only).
4. Do whatever you have to to reproduce the issue (using minimal changes to layout at first of course).

If you can reproduce it, then send support the steps. In this case a screen shot would probably help too.

--rodney

hs2

  • Senior Community Member
  • Posts: 2740
  • Hero Points: 288
Re: 'Symbol Props' toolbar size is not restored properly
« Reply #3 on: May 02, 2007, 03:25:54 pm »
Hello Rodney,
after doing 'tbResetAll' (using a test config) the problem disappeared.
So it's obviously just related to my config/setup and that's up to me ;)

Thanks for your assistance,

HS2