Author Topic: User macros problems  (Read 817 times)

jporkkahtc

  • Senior Community Member
  • Posts: 1679
  • Hero Points: 160
  • Text
User macros problems
« on: September 30, 2016, 01:31:33 am »
I was trying to create a new macro starting from a recording.
I recorded something.
I chose "edit" - it showed lastmac.e
Then I did "Save last macro" - and gave it a name, but no keybinding.


Now, I recorded another macro - doing basically the same thing as above.




Now, when I select a macro from "List macros", in the status-bar I get "Quantifier follows nothing", and it refuses to open vusrmacs.e (well, I can go manually open this file, but slick ought to do it here).


Played around a bit and also got this stack

---------------------------
Slick-C Error
---------------------------
C:\Users\josepo03\Documents\SlickEdit\21.0.0\

file=vusrmacs.ex offset=293
---------------------------
OK   
---------------------------

 Procedure -mfreplace2w not found
vusrmacs.ex 293 OopsToEmpty()   p_window_id: 230   p_object: OI_EDITOR   p_name:
recmacro.ex 2147 list_macros()   p_window_id: 230   p_object: OI_EDITOR   p_name:


Looks like it it complaining about this code in vusrmacs.e - even though when I use Ctrl+F12 (load) I get no errors.

_command EmptyToOops() name_info(','VSARG2_MACRO|VSARG2_MARK|VSARG2_REQUIRES_MDI_EDITORCTL)
{
    _macro('R',1);
    _mfreplace2("Error()",'Error("oops")',"WE*",'+t +h +s C:\www\www3\wwwwww\wwwww',"*.wwww;*.wwww;",'',"128",'4','0');

}
_command OopsToEmpty() name_info(','VSARG2_MACRO|VSARG2_MARK|VSARG2_REQUIRES_MDI_EDITORCTL)
{
    _macro('R',1);
    _mfreplace2w('Error("oops")','Error()',"WE*",'+t +h +s C:\www\www3\wwwwww\wwwww',"*.wwww;*.wwww;",'',"128",'4','0');

}


jporkkahtc

  • Senior Community Member
  • Posts: 1679
  • Hero Points: 160
  • Text
Re: User macros problems
« Reply #1 on: September 30, 2016, 01:35:19 am »
Never mind -- in ListMacros, double-click *runs* the macro :-)


I was expecting it to edit it