Author Topic: References does not show function definition...  (Read 1686 times)

Dennis

  • SlickEdit Team Member
  • Senior Community Member
  • *
  • Posts: 2707
  • Hero Points: 413
Re: References does not show function definition...
« Reply #15 on: August 21, 2018, 10:38:41 pm »
That might be the key.  Not sure why yet though.  Could you post your usercpp.h (from your config directory).

joecar

  • Senior Community Member
  • Posts: 224
  • Hero Points: 8
  • engineer/gearhead
Re: References does not show function definition...
« Reply #16 on: August 21, 2018, 11:00:23 pm »
Attached.

joecar

  • Senior Community Member
  • Posts: 224
  • Hero Points: 8
  • engineer/gearhead
Re: References does not show function definition...
« Reply #17 on: August 22, 2018, 05:48:02 pm »
Observation:

when I place the text cursor on a character to the right of the 'p' in qla27xx_skip_entry, and I do push-ref, all the references to this symbol, except for the definition of this symbol, are found (shown in References tab);

when I place the text cursor to the left of the 'p', the following message pops up:
Quote from: Symbol Not Found
Symbol 'qla27xx_ski' not found.
 Do you want to search for word matches?



( and, also (already mentioned somewhere in this thread), gui-push-tag finds the definition of this symbol )
« Last Edit: August 22, 2018, 05:52:17 pm by joecar »

joecar

  • Senior Community Member
  • Posts: 224
  • Hero Points: 8
  • engineer/gearhead
Re: References does not show function definition...
« Reply #18 on: August 24, 2018, 06:39:52 pm »
I installed v23 beta 2... and it appears that this problem is fixed, the definition of qla2xxx_skip_entry now shows up in the references.

Thanks.

Dennis

  • SlickEdit Team Member
  • Senior Community Member
  • *
  • Posts: 2707
  • Hero Points: 413
Re: References does not show function definition...
« Reply #19 on: August 24, 2018, 07:06:33 pm »
Good to hear, I had placed this problem on the backburner, glad it is working for you now.