Author Topic: Code Folding  (Read 664 times)

jmfrouin

  • Senior Community Member
  • Posts: 103
  • Hero Points: 2
Code Folding
« on: October 03, 2018, 03:49:57 pm »
Hi,
I know this is a long time subject of discussions, I know SE didn't support code folding, but selective display instead.
I haven't found a solution to enable it on all source code, so I have to go menu -> View -> Selective Display. And finally click on OK.
There is no way to enable it by default ? it's very very useful to fold an if, a while or something else :)
Thanks

Dan

  • SlickEdit Team Member
  • Senior Community Member
  • *
  • Posts: 2358
  • Hero Points: 131
Re: Code Folding
« Reply #1 on: October 03, 2018, 03:56:14 pm »
Bind the command "selective-display" to a key.

jmfrouin

  • Senior Community Member
  • Posts: 103
  • Hero Points: 2
Re: Code Folding
« Reply #2 on: October 03, 2018, 03:59:23 pm »
Ok, but I think about a way to execute it, on .XXX file for example ?
But thanks, mapping is a good workaround

Dennis

  • SlickEdit Team Member
  • Senior Community Member
  • *
  • Posts: 2743
  • Hero Points: 419
Re: Code Folding
« Reply #3 on: October 03, 2018, 05:59:06 pm »
Document > [Lang] Options... > View > Selective Display on file open

You may want to also enable Selective Display bracketing if you haven't already.  (Tools > Options > Appearance > General > Selective Display )

jmfrouin

  • Senior Community Member
  • Posts: 103
  • Hero Points: 2
Re: Code Folding
« Reply #4 on: October 03, 2018, 07:50:30 pm »
It was set, but didn't apply automaticaly

b

  • Senior Community Member
  • Posts: 284
  • Hero Points: 25
Re: Code Folding
« Reply #5 on: October 03, 2018, 08:07:12 pm »

jmfrouin

  • Senior Community Member
  • Posts: 103
  • Hero Points: 2
Re: Code Folding
« Reply #6 on: October 03, 2018, 08:09:49 pm »
Agree with b :D