Author Topic: Launching the debugger prompts for a license  (Read 962 times)

shb1

  • Junior Community Member
  • Posts: 2
  • Hero Points: 0
Launching the debugger prompts for a license
« on: January 27, 2014, 05:09:54 pm »
One of our users is trying to use the debugging feature in Slick Edit 2013 but it seems to launch a new instance of Slick Edit and then complain there isn't a license available. We are using a license server but only have one license for 2013. Any ideas why it is requesting another license?

Lee

  • SlickEdit Team Member
  • Senior Community Member
  • *
  • Posts: 1070
  • Hero Points: 91
Re: Launching the debugger prompts for a license
« Reply #1 on: January 27, 2014, 06:49:41 pm »
Which language are you debugging? And what platform are you running SlickEdit on?  The license server normally allows for multiple instances on the same machine, I might need you to open a case through support to get all the info to diagnose the problem.

shb1

  • Junior Community Member
  • Posts: 2
  • Hero Points: 0
Re: Launching the debugger prompts for a license
« Reply #2 on: January 29, 2014, 04:51:43 pm »
Thanks for the reply. According to my user "I’m trying to debug the Slick macros". It is installed on Windows 7. I've attached a screen shot of the message.

Lee

  • SlickEdit Team Member
  • Senior Community Member
  • *
  • Posts: 1070
  • Hero Points: 91
Re: Launching the debugger prompts for a license
« Reply #3 on: January 29, 2014, 05:43:05 pm »
That should not happen with a concurrent license.  You need to open a support case, there may be an issue with license you were issued or some issue with server or server configuration.