SlickEdit Community

SlickEdit Product Discussion => SlickEdit® => SlickEdit® Core for Eclipse™ => Topic started by: DaveyC on May 19, 2009, 02:17:09 pm

Title: Slickedit choking RDz
Post by: DaveyC on May 19, 2009, 02:17:09 pm
I use the slickedit core in RDz. Everything is cool for a while and then bam! RDz locks up on startup. If I take Slickedit out it
works fine? I use a licence file, could that be the issue? Is slickedit blocking on a network call or something?
Title: Re: Slickedit choking RDz
Post by: Ryan on May 19, 2009, 02:38:26 pm
Did this just start happening recently?  You've been using this configuration for a while, no?

I'm downloading a trial of RDz v7.5 to see if I can figure out anything, but I can tell you that nothing from SlickEdit is doing anything involving a network connection on startup if you are using a license file with Core 3.4.0.

I'm not sure what "choked" means, but from what you are saying it sounds like RDz is loading and then it just sits there...and never opens the workspace? Is that accurate?  What happens if you open RDz with a different workspace?  If that works, can you switch back to the original one without problem?

Two things to investigate:


- Ryan
Title: Re: Slickedit choking RDz
Post by: kevin.w.zhang on May 22, 2009, 01:58:23 am
Hi, Ryan, I've done as you advice and it's working. Thanks so much for your patient explaination.


Kevin