SlickEdit Community

SlickEdit Product Discussion => SlickEdit® => Topic started by: namklak on April 15, 2021, 02:24:14 pm

Title: Diffzilla losing some chars - maybe due to ntfs and m.2 ?
Post by: namklak on April 15, 2021, 02:24:14 pm
Y'all,
When I pull up Diffzilla, sometimes a few chars are missing from the diffzilla display/buffer - it'll show that as a diff and will merge/delete those missing chars if I hit the button.  If I open the same file in SE or another editor, the chars are there.  This is frustrating as I've been a fan of Diffzilla forever...

On a side note and probably unrelated, but I think I see this on machines running Win10 a SSD M.2.  Is it a NTFS/SSD caching issue?

Edit: SlickEdit Pro 2018 (v23.0.2.0 64-bit)


Thanks!
Title: Re: Diffzilla losing some chars - maybe due to ntfs and m.2 ?
Post by: Dan on April 15, 2021, 04:53:15 pm
Is there any chance you can send me the files?

Do you have maintenance?
Title: Re: Diffzilla losing some chars - maybe due to ntfs and m.2 ?
Post by: namklak on April 19, 2021, 02:21:36 pm
While debugging I rebooted with no help.  I have since rebooted due to a USB problem, and now Diffzilla works.  I hate ghosts...

With any luck, I will never update this thread again...  but I feel I've also seen this on my office laptop that also runs Win10 on M.2 SSD...
Title: Re: Diffzilla losing some chars - maybe due to ntfs and m.2 ?
Post by: Dan on April 19, 2021, 02:47:53 pm
Any chance you sent an option in DIFFzilla and it didn't get saved when you rebooted?  Could you send me the files and I'll take a look?  What kind of files?

We want you to stay a fan  ;)