SlickEdit Community

Archived Read Only Forums => SlickEdit 2016 v21 Beta Discussion => Topic started by: wvdb on September 26, 2016, 07:32:58 am

Title: Goto line does not work any more
Post by: wvdb on September 26, 2016, 07:32:58 am
The Ctrl+G (Goto line) does not work any more in RC3 and RC4.
Slickedit shows a popup with "Command gui-goto not found"
The menu item Search --> Goto line ...  does work, but this one refers to the command gui-goto-line

SlickEdit Pro 2016 (v21.0.0.9 64-bit)

Serial number: FE10423_BETA
License type: Beta License
License expiration: 2016-10-31 01:00:00
License file: C:\ProgramData\slickedit\21\slickedit.lic

Build Date: September 22, 2016
Emulation: Visual C++ 6

OS: Windows 7 x64
OS Version: 6.01.7601  Service Pack 1
Memory: 39% Load, 9690MB/24515MB Physical, 9353MB/24513MB Page File, 578MB/8388607MB Virtual
Shell Information: C:\Windows\system32\cmd.exe /q
Screen Size: 1920 x 1080

Project Type: Cpp
Language: .cpp (C/C++)
Encoding: Automatic

Installation Directory: C:\Program Files\SlickEdit Pro 21.0.0\ (non-removable drive,NTFS,39543MB free)
Configuration Directory: C:\Users\boogaardw\Documents\My SlickEdit Config\21.0.0\ (non-removable drive,NTFS,39543MB free)
Migrated from: C:\Users\boogaardw\Documents\My SlickEdit Config\20.0.1\
Spill File: C:\Users\boogaardw\AppData\Local\Temp\$slk.7340 (non-removable drive,NTFS,39543MB free)

Title: Re: Goto line does not work any more
Post by: Clark on September 26, 2016, 12:25:18 pm
Maybe your 20.0.1 config didn't get migrated quite right.

Please zip up your 20.0.1 config without the subdirectories and upload it.

Go to Url: http://support.slickedit.com

Enter 14053 for the case (this topic id).

Post here to let us know it has been uploaded

Thanks
Title: Re: Goto line does not work any more
Post by: jporkkahtc on September 26, 2016, 05:27:32 pm
FWIW, I think I had the same problem when upgrading to RC3 --
everything else seemed OK, but Ctrl+G no longer worked.
That keybinding was lost.

Title: Re: Goto line does not work any more
Post by: Clark on September 26, 2016, 05:40:30 pm
FWIW, I think I had the same problem when upgrading to RC3 --
everything else seemed OK, but Ctrl+G no longer worked.
That keybinding was lost.

I've got your 20.0.2 config. I tried upgrading it to RC 3 and Ctrl+G worked after the upgrade. I also tried some other migration tests and couldn't reproduce this.

I can only guess there is some additional odd condition happening.

I'd like to figure this out.
Title: Re: Goto line does not work any more
Post by: jporkkahtc on September 26, 2016, 06:32:30 pm
You should have a more recent config of mine as well.


Anyways, I restored my config from before I installed RC3, but I could not repro the problem.
I may have seen this on my computer at home - I'll take a look tonight.

Title: Re: Goto line does not work any more
Post by: Clark on September 26, 2016, 06:41:24 pm
Thanks
Title: Re: Goto line does not work any more
Post by: wvdb on September 27, 2016, 06:52:03 am
The zip file with the config files has been uploaded
Title: Re: Goto line does not work any more
Post by: Clark on September 27, 2016, 12:08:35 pm
I reproduced it. Migrated to RC 1. Then I migrated to RC 3. Migrating from 20.0.1 to RC 1 (or RC 3) didn't cause the problem.
Title: Re: Goto line does not work any more
Post by: Clark on September 27, 2016, 12:29:32 pm
This bug can be reproduced by creating a config in v21 prior to RC 3 and then migrating to RC 3. Definitely a bug. Glad you found it!

This doesn't happen with all emulations. Just some of them.
Title: Re: Goto line does not work any more
Post by: Clark on September 27, 2016, 01:34:45 pm
Fixed for RC 4
Title: Re: Goto line does not work any more
Post by: Judy Li on June 07, 2017, 09:03:19 pm
I am using version 12.0.0.0, 2007 on my Windows 7 PC. "go to line" does not work ("Ctrl + G" not working). Could you provide a fix?
Title: Re: Goto line does not work any more
Post by: Clark on June 07, 2017, 09:29:18 pm
Check your key binding for Ctrl+G. What does it say?
Title: Re: Goto line does not work any more
Post by: Graeme on June 08, 2017, 11:14:51 am
I am using version 12.0.0.0, 2007 on my Windows 7 PC. "go to line" does not work ("Ctrl + G" not working). Could you provide a fix?

Looks like spam?
Title: Re: Goto line does not work any more
Post by: Clark on June 08, 2017, 12:28:25 pm
If it is, it's not like any spam I've seen.
Title: Re: Goto line does not work any more
Post by: Graeme on June 08, 2017, 01:03:41 pm
Hmm, I wait with bated breath :)  (Dunno what bated breath is?).
I've seen semi intelligent spam like this on here before.  The phrase "could you provide a fix" has a spam sound to me.  I think a real poster wouldn't say this.  Plus the person is female (rare on here) and it's their first ever post.  Also, why would they dig up a post from 2016 beta to ask about V12.0.0.0.  Well, I could be wrong.  If it's spam I don't get what the point of it is.
Title: Re: Goto line does not work any more
Post by: Clark on June 08, 2017, 01:11:48 pm
You could be right for sure. We'll see. There could also be a language barrier. I've seen that before.
Title: Re: Goto line does not work any more
Post by: Judy Li on June 08, 2017, 01:51:17 pm
It is a real posting, not a spam.
I checked the old postings, and could not figure out a solution for my case.
Title: Re: Goto line does not work any more
Post by: Clark on June 08, 2017, 01:57:01 pm
With v12, you can check your key binding for Ctrl+G with the following steps:

Tools>Options>Key Bindings
Click "Add Key or Mouse Click.."
Press Ctrl+G

This will show you what command Ctrl+G is bound to.
Title: Re: Goto line does not work any more
Post by: Graeme on June 10, 2017, 11:10:44 am
It is a real posting, not a spam.
I checked the old postings, and could not figure out a solution for my case.

ok, sorry for the spam accusation. 

Did you get goto line working?  Did you know you can type a number xx on the slick command line and slick will go to that line?  Or you can type goto-line xx on the command line and slick will also go to line xx.  Also you can type list-keydefs on the slick command line and slick will list all your keybindings  - all 900 or so!

Did goto line ever work?  If so, when did it stop working?