Author Topic: RC5 - compile sort of broken  (Read 2033 times)

tim_k

  • Senior Community Member
  • Posts: 161
  • Hero Points: 12
  • -Tim
RC5 - compile sort of broken
« on: November 07, 2014, 04:36:18 pm »
I don't know when this cropped up, but I first encountered it in RC3, then updated to RC5 and it's still there.

Either click the "compile" tool on the tool bar, or 'shift-F10' to compile the current buffer, and a dialog pops up: "There is no language specific command for SystemVerilog". I have the compile tool command defined in the project settings : vlog -novopt -f vlog.opt -sv "%p%n%e"
Which has been working for eternity.
In the build window I get this message once: Warning: no access to tty (Bad file descriptor). Thus no job control in this shell."
If I manually enter the compile command in the build tool (filling in the file name), it works fine.

It appears that this is because the project in which the file resides does not have a build command defined. This is deliberate (the project is the source for a pre-compiled library so tagging can find the functions etc), and while I don't specifically recall compiling any of these files, I don't think it has has caused a problem before.

-Tim

SlickEdit 2014 (v19.0.0.14 64-bit)

Serial number: FE56917_BETA
License type: Beta License
License expiration: 2014-12-14 08:59:00
License file: /opt/slickedit/bin/slickedit.lic

Build Date: November 06, 2014
Emulation: CUA

OS: Linux
OS Version: Red Hat Enterprise Linux Workstation release 6.6 (Santiago)
Kernel Level: 2.6.32-504.el6.x86_64
Build Version: #1 SMP Tue Sep 16 01:56:35 EDT 2014
Processor Architecture: x86_64

X Server Vendor: Red Hat, Inc.
Memory: 15% Load, 2321MB/14931MB Virtual
Shell Info: /bin/csh -i
Screen Size: 2556 x 1363

Project Type: Verilog: Model Technology ModelSim
Language: .sv (SystemVerilog)
Encoding: Automatic

Installation Directory: /opt/slickedit/



Lee

  • SlickEdit Team Member
  • Senior Community Member
  • *
  • Posts: 1299
  • Hero Points: 130
Re: RC5 - compile sort of broken
« Reply #1 on: November 07, 2014, 04:40:30 pm »
Could you post the project file (.vpj) for this?  No source needed, just the project file. I will take a look at it and see what is going.

tim_k

  • Senior Community Member
  • Posts: 161
  • Hero Points: 12
  • -Tim
Re: RC5 - compile sort of broken
« Reply #2 on: November 07, 2014, 05:12:40 pm »
I've attached the project files for both the project I'm working in (pixelPreprocessor.vpj), and the library project (alteraVerification.vpj).

-Tim